Kokoonpanot

Tällä sivulla on esitelty eri kokoonpanot joissa olen mukana. Voit myös tilata haluamasi kokoonpanon esiintymään tilaisuuteesi, olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäiväjuhlat tai jokin muu tapahtuma, jossa kaivataan laadukasta musiikkia. Katso eri kokoonpanojen tarkemmat tiedot alta ja ota yhteyttä!

Elina Ukkonen

Tarvitsetko tilaisuuteesi taustamusiikkia, kaipaatko osaavaa ja nuotinlukutaitoista säestäjää tai haluatko muistaa päivänsankaria musiikkiesityksellä? Myös pienimuotoiset tanssit onnistuvat perinteisesti harmonikalla!

Ohjelmistoni muodostuu aina iskelmän ikivihreistä klassisen musiikin suosituimpiin sävellyksiin. Instrumentteinani ovat harmonikka ja/tai piano.

Duo, trio vai orkesteri?

Sopiiko juhlaanne pieni intiimi kokoonpano tunnelmoimaan ja tanssittamaan vai säväyttävä orkesteri polkaisemaan tunnelman kattoon?

Teen yhteistyötä loistavien muusikoiden kanssa ja voit valita menevän nuorekkaan kokoonpanon tai perinteistä tanssimusiikkia kunnioittavan orkesterin. Pystymme toteuttamaan musiikin aina kirkkolauluesityksestä illan viimeisiin tahteihin.


Ota yhteyttä, niin mietitään sopiva kokoonpano juuri Teidän juhlaanne!